OLEN ÄÄLIÖ.
Ääliö kun tulen tähän aikaan kirjoittelemaan blogiini, joka yrittää epätoivoisen surullisesti heijastaa koko elämäni koko suurelle nettikansalle.
Eli niille kolmelle vuodessa, jotka eksyy tänne, ja lähtee kiljuen pakoon, ja sille yhdelle, joka urhoollisesti käy täällä.
Selvä... hankin rakkaalleni poikaystävän... puhun nukeista, en oikeista ihmisistä, luulitteko että olen normaaliutumassa, ja hankkimassa Ihan Oikeita SosiaaliSuhteita? Joo ehei 8D
ömm... katsoin 2 leffaa siskoni kanssa, helmiä ja sikoja, ja gilbert grape. Oli hyviä nam nam. Jimi pääkallo on namu Pojuna. Ei ihana. Nam nam nam nam. Hurr hurr. Tahtoo näyttää Pojulta .___.
Tai Marilyn Mansonilta.
Tai Jacqueline Wilsonilta. Olisi makiaa.
Selkä on ihan jumissa. Pää on kipeä. Silmiä tökkii... kauhea kun valitan, anteeksi anteeksi 8D
Päivitin kerrankin sivujani. Ei kannata odottaa mitään muuta kuin vastauksia viekkuun vuoteen... hat hat hat. Riehuin Freebokin foorumilla... joo, ja olen aivan liian väsynyt kirjoittamaan mitään, mitä voisi lukea kokematta suuria tunteita (ärsyynnys, vitutus, viha, inho, ilo, rakastuminen, kateus, mustasukkaisuus(/tukkaisuus)... jne.)...
Apuuva.
Ehkä kirjoitan joku toinen päivä. Heitänpä teille piirroksen.

788611.jpg

Se on NIIN hieno sarjis että ihan itkettää!
Jeee, Fácil rassumassu odotti kovin romanttista lahjaa... täytyy kurittaa Sárkya, vaikkapa repimällä sivut irti sen harvinaisesta historiankirjasta, tai vaikkapa värjäämällä Fácilin hiukset.

Juu, ne on mielikuvitushahmoja... *naureskelee*

*Puhelee itsekseen* "Ei hätää Sárky, kyllä ne uskoi sen... hat hat hat hat."


.___. Taidan mennä nukkumaan.