GMGngngnnhnnn.
Suklaakakku, limonaatia ja suklaalevy. Unohdin sipsit ja salmiakit x___x
Ostin Inuyashan nro. 21 :D
Olisin ostanut Neon genesistä osan 9, jos olisi tullut jo kauppoihin... menee hermot kun joutuu odottamaan! :<
Joo, selkä ihan mäsänä tänään... suoristin niskani, ja sain aikaan 4 naksahdusta. Äiti totesi: "Sullahan on niska kuin toimistotyöläisellä." Perattiin äidin kanssa mustikoita, joita mummi ja äiti oli kerännyt.
Huomenna Myyrmanniin, koulukamoja ostaa.
*hilpaisee polttamaan koulun*
Niin, ja Binomisessa oli 13 kuvan päivitys, jeee :D
Emmm... Ajattelin kirjoittaa Sárkány & Fácilin koko sen tarinan, kouluajoista aikuisikään. Hat hat hat :D Kun jopa kaksi tykkäsi siitä Binomisessa olevasta Salaisuus-tarinasta. :)
Täytyy alkaa kirjoitella, ja koota noita tarinoita.
Jumala kyllä siis, laskin että mulla on pelkästään Sárkány & Fácil-juttuja, siis pelkällä IRTOPAPERILLA 21 tarinaa. Jotkut on 40 tai 20 sivuisia, jotkut ei edes yhtä sivua.... hehe :D
Vihoista... yksi täysi vihollinen, yksi puolitäynnä, toinen puolitäynnä... päiväkirjat... (vanhat)... koneella on varmaan jotain 20-30, ne on n. 3 s. - 10 s.
:'D
Kyllä mulla julkaistavaa siis riittää jos vaan kiinnostaa.
Irc-galleriasta hankin tunnuksen, minut löytää sieltä nimim. Arfikka.
Jooh. Tuosta tarinasta, miten sitä tekisin...
ykkösenä kokoan kaikki hyvät juoni-ideat vanhoista koulutarinoista... (aijoo, unohdin kokonaan mainita 247-sivuisen tarinan :'D) ja sitten piirrän koulun kerroksista pohjat, kuvia ja muuta. Sitten kerään opettajat ja aineet ja lukujärjestykset, ja näinpäin pois. Siinä samalla kirjoittelen erillisiä tarinoita :D
Se on ihan oikeasti kivaa.

Joooo, koittakaa kestää koulun alkaminen, ja pitäkää kivaa nää vikat päivät.