Hei. Päivää.

Luin tässä... kolme sattumalta valittua blogikirjoitusta, ja ihastuin kovasti yhteen.
Todella kaunista tekstiä käytetty, ja aloin siinä pohtia, että pitäisi minun miettiä hieman tarkemmin miltä tuntuu olla koulussa.

Okei sitten, otetaan torstai. Toivotaan että muistan jotain :D

Ensin, kuva! Se viihdyttäköön teitä!

1031455.jpg

Otin tämän tänään, kun pinosin taksvärkki-päivän takia äidille puita (ladoin n. 7-8 kottikärryllistä~)
Taivas näytti olevan tulessa, tai ainakin kutsuvan ottamaan kuvan :) Pinkaisin kuin kani ketun nähdessä hakemaan kameran ja patterit, ja sujahdin ottamaan kuvia mokomasta kauneudesta.
I luvvvv it.

Nyt asiaan:

Lukujärjestys torstaina oli tälläinen:

9:05 - 9:50 Uskonto
10:00 - 10:45 Matikka
10:50 - 11:35 Ruokailu
11:15 - 12:00 ATK
12:05 - 12:50 ATK
13:00 - 13:45 Fy/ke
14:00 - 14:45 Englanti

Uskonnon tunti... se meni huonosti. Tein kokeen, ja en tajunnut asioista mitään. Olin unohtanut koko kokeen jo, enkä ollut lukenut. Opettajamme on mielestäni aina ollut melkoisen ärsyttävä. Hän on sitä opettajakuntaa joka ei pahemmin välitä ketkä kuulee kun hän saarnaa myöhästymisistä tms., eikä jaksa suuremmin kysellä oppilailta mitään. Kunhan seisoo edessä, naputtelee isolle ruudulle kannettavan kautta muistiinpanot, ja ne raapsitaan ylös.
Nooo, minä sitten tulin noin viiden minuutin päästä koetta tuijotettuani takaisin, ja koitin selittää että uusin sen. Onnistuin mölisemään väärin asiani (ymmärsi että tahdon toisen kokeen tai jotain), ja hänpä alkoi saarnaamaan hymyillen. Luokan pojat ottivat asian loistavalla luokkahengellä, ja huutelivat loppupäivän "Oliks vaikee koe" jne. Minä niin vihaan heitä :>

-ÄH. Tää jatkuu myöhemmin... ärsyttävää kun ei ikinä osaa aloittaa oikeaan aikaan blogaamista niin ettei kukaan olisi tulossa koneelle... 8'/-