Sárkány asteli kadulla pitkän nahkatakin liepeet heilahdellen. Mies tarkasteli ympäristöään vähäisin liikkein, vaikka oli tunnossa koko maailman kanssa. Katse osui siihen mitä katse olikin hakenut, ja koko maailma sumentui ympärillä. Hän tunsi syttyvänsä lempeään liekkiin, hän tunsi kadottavansa kaiken muun ympäriltään. Fácil hymyili vienosti ja asteli keinahdellen luo. Sárkány antoi pienen hymyn, joka koostui huulten kaartumisesta ylöspäin, ja laski katseensa. Hän antoi silmiensä kuljettaa katse alhaalta ylös.
Korkokengät, korkeat kuin mitkä, punaiset. Remmit olivat hieman liian tiukalla. Verkkosukkahousut, lyhyt tiukka hame, löysä paita joka paljasti olkapäät. Ja viimein hän kohtasi Fácilin katseen.
"Olet kaunis", Sárkány sanoi hiljaa ja astui kiinni Fáciliin suudellen tätä samantien.
"Ja sä näytät hyvältä nahkatakissa", Fácil kehräsi hiljaa suudellen suudelman perään. Sárkány virnisti hieman ja suukotti vielä kerran miestä kietoen sitten kätensä tämän hartioille.
"Missä tahtoisit syödä, rakas?", Sárkány kysyi hiljaa, lempeään sävyyn. Enää ei tarvinnut aistia koko maailmaa, vain Fácil sylissä.
"Sun luona", Fácil vastasi hymyillen. "Voisi mennä sinne uuteen paikkaan...", Fácil ehdotti sitten arasti.
"Loistavaa, olenkin halunnut sinne jo jonkin aikaa", Sárkány vastasi hymyillen ja suukotti Fácilin otsaa. Fácilin silmät sulkeutuivat pieneksi hetkeksi, pidemmäksi kuin silmien räpäytys.

Jepsrallaa 8D
Kirjoitin tuon tuohon suoraan, voisi kirjoittaa jotain tuollaista toisenkin kerran, oli aika nätti~
Kuvasti hyvin Sakke & Fácilia. Gorillazia kuuntelin kun tätä tein 8>